Un tânăr de 25 de ani a fost prins drogat și cu permisul suspendat la volan

La data de 29 martie, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au oprit pentru control pe Drumul Național 17, un autoturism. La volanul acestuia a fost identificat un tânăr de 25 de ani, din Căianu Mic. Din verificările polițiștilor a rezultat faptul că șoferul are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Totodată, în urma testării cu aparatul Drager DrugTest 5000, a rezultat faptul că tânărul se află sub influența substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv cu privire la substanța canabis.
Șoferul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice.

În continuarea cercetărilor efectuate în dosarul penal întocmit cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au luat măsura reținerii tânărului pentru o perioadă de 24 ore.

Acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *