Va fi deschis un centru de donații pentru refugiații din Ucraina la sediul Primăriei Căianu Mic

Paul Știr a anunțat că, astăzi și mâine, la sediul Primăriei Căianu Mic, va fi deschis un centru de donații, în bani și diverse produse, pentru refugiații din Ucraina. În intervalul orar 16:00-21:00 și mâine, luni, în intervalul orar 08:00-21:00, toți cei care doresc se facă o faptă bună pot să doneze la sediul primăriei.

,,Am discutat cu autoritățile de pe zona de frontieră, iar în momentul de față este mâncare acolo, dar zilele următoare situația se poate agrava și ne-am decis să mergem marți în Vama Siret!
Consider că, în astfel de momente, trebuie să dăm dovadă de solidaritate și să-i ajutăm pe cei în nevoie, la modul sincer, cu toată dragostea, nu de dragul afirmării pe facebook, fără populisme și fără a căuta să ne facem publicitate pe necazul altora! Dumnezeu să ne ajute!
Vă rog să vă mobilizați astăzi și mâine, pentru a putea pregăti pachetele necesare pentru a fi trimise marți înspre Ucraina!
Mai jos avem o listă cu mai multe categorii de produse pe care le puteți dona și care sunt cele mai uzuale în acest moment! Fiecare donează cât poate și ce poate de pe această listă! Orice gest, fie el cât de mic, e atât de important și de necesar!”, a transmis v
Aceasta este lista cu ce se poate dona:
  • pături – se recomandă să fie pături în stare bună, atât pături de dormit, cât și pături mai ușoare pentru a fi purtate pe spate pentru frig;
  • alimente neperisabile: conserve, pateuri, compoturi, dulceață, gemuri, zacuscă sau alte produse similare care pot fi consumate fără a fi gătite;
  • dulciuri, biscuiti, eugenii, napolitane, cereale, cornuri ambalate, mâncăruri pentru copii – ambalate sau la borcan, lapte praf sau alte produse similare care pot fi servite de către cei mici;
  • apa îmbuteliată, sucuri, etc;
  • produse de igienă personală, șervețele umede/uscate, hârtie igienică, etc.
  • pampers copii, scutece;
  • jucării în stare bună;

,,Aveți posibilitatea să faceți și DONAȚII ÎN BANI! Dacă cineva nu are posibilitatea sau timpul necesar pentru a face cumpărături, se pot face și donații în bani și vom achiziționa noi produsele necesare!

Vă mulțumesc tuturor și vă așteptăm la Primărie, în număr cât mai mare, ca să dăm dovadă că suntem o comunitate UNITĂ și cu suflet mare!
Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească dărnicia dumneavoastră!”, a spus Paul Știr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *