Viorel Moldovan, despre antrenarea Gloriei Bistrița la fotbal: Poate într-un viitor apropiat…

Viorel Moldovan este un fost jucător român de fotbal titrat, trecut pe la naționala României, cu care a avut și performanțe notabile. Bistrițeanul a recunoscut că a avut negocieri cu oficialii Gloria 2018 în legătură cu preluarea echipei de fotbal.

Moldovan spune că are alte planuri, dar colaborarea cu clubul bistrițean poate să se fructifice într-un viitor apropiat.

”Deocamdată nu am început proiectul la Bistrița. Am avut o discuție și am luat act de intențiile oficialităților de acolo și vom vedea ce va fi. Deocamdată, sunt într-o analiză profundă cu privire la ce văd aici, în acest fotbal al nostru. De aceea mi-am și luat o vacanță mai prelungită. Am avut ocazia să mă duc să antrenez, dar am vrut să stau în această vară cu familia.

Vreau să văd un pic per ansamblu ce se întâmplă. O să vedem și cu Bistrița ce o să fie, dar mai e mult până departe. Poate într-un viitor apropiat, nu știu cât de apropiat o să fie acel viitor. Am alte intenții în momentul de față”, a declarat Viorel Moldovan la Pro X.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *