Agent Andrei Mdovan de la IPJ BN, decorat de Ministrul Afacerilor Interne cu ocazia Zilei MAI

Agentul Andrei Moldovan, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, a primit Emblena de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne. Distincția i-a fost înmânată chiar de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, cu prilejul Zilei MAI, pentru activitatea profesională desfășurată, în semn de apreciere pentru rezultatele obținute.

Andrei Moldovan este agent principal și a absolvit Școala de Poliție Septimiu Mureșan. În anul 2017, pe când era elev la Școala de Poliție, Andrei Moldovan a resuscitat o femeie care zăcea pe malul râului, în comuna Budacu de Jos.

S-a născut și a crescut în Bistrița, unde a absolvit Colegiul Național Liviu Rebreanu. Nu are pe nimeni în familie care să fi lucrat în Poliție. Meseria asta, ne povestește, ar trebui respectată mai mult. „Vedeam de când eram copil tot felul de nedreptăți. Am zis că vreau să mă fac polițist ca să ajut oamenii fără ajutor. Și așa se întâmplă foarte multe rele în țara asta și eu cred că pot schimba ceva. Atât cât pot eu. Am terminat liceul și am dat admitere la Poliție. Sunt în anul II, terminal și sper să am o medie cât mai mare pentru că vreau să mă întorc acasă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *