Locuitorii din Căianu Mic au adunat 56.580 lei, 1.400 euro și produse pentru refugiații din Ucraina (FOTO)

Paul Știr, primarul comunei Căianu Mic a anunțat că în urma ,,apelului umanitar lansat duminică”, locuitorii din Căianu Mic au adunat 56.580 lei, 1.400 euro, dar și produse de strictă necesitate, cum ar fi: apă plată, apă minerală, sucuri, produse alimentare neperisabile, conserve de carne, conserve de fasole, pateuri, compot, zaguscă, dulceață, dulciuri, produse de igienă, lapte praf, pampers, pături, pilote și jucării. 

,,Toate produsele adunate au sortate, ambalate și pregătite pentru a ajunge în Ucraina!

Ați dat dovadă fiecare dintre dumneavoastră de o generozitate foarte mare și vreau să-i mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru că trăiesc în mijlocul unei comunități cu o inimă atât de mare!
Vreau să vă asigur pe fiecare că toate produsele donate vor ajunge la cei în nevoie, iar sumele de bani vor fi utlizate până la ultimul bănuț pentru sprijinirea celor care trăiesc groaza războiului din Ucraina!
Pe lângă produsele donate, s-au mai comandat suplimentar și alte cantități de produse, cum ar fi: apă plată, produse alimentare neperisabile, produse de igienă, lapte praf, pampers, medicamente și pături!
În cursul zilei de mâine o să fac publică lista cu produsele pe care le-am cumpărat din fondurile donate!
Vineri dimineața, un tir mare, încărcat cu produsele menționate mai sus, va pleca din comuna Căianu Mic, înspre Ucraina!Dumnezeu să ne ajute să mergem cu bine!
Vă mulțumesc din suflet tuturor și mă rog ca Bunul Dumnezeu să vă răsplătească și să vă facă parte numai de bine!”, a spus Paul Știr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *