Meteo în Bistrița-Năsăud: Vremea va fi frumoasă până în orele după-amiezei

Vremea va redeveni frumoasă, ca aspect, mâine, în tot judetul, anunță meteo.BN. Începând din orele după-amiezei, vremea va intra într-un proces de răcire care se va resimți până cel puțin la mijlocul săptămânii viitoare. Răspunzătoare fiind invazia de aer rece polar. Aer sosit din nord-estul continentului, care va coborî temperaturile minime până la valori cu 12 – 14 °C mai scăzute decât cele normale din a doua jumătate a lunii martie.
Mâine, cerul va deveni mai mult senin, însă în a doua parte a sa, vântul se va intensifica din sector nord-estic, accentuând progresiv, senzatia de frig. Maximele diurne, până la sosirea valului de aer rece, vor urca până la valori cuprinse între 4°C in zonele submontane si 8°C in cele de podiş. În noaptea următoare, însă, valorile termice vor fi in picaj, până chiar sub limita gerului spre munți, unde vor fi minime de -12 şi spre -7/-8°C în zonele joase de relief.
La Bistrita se înseninează, însă după o zi cât de cât plăcută, cu 7°C la amiază, în noaptea care va urma, temperaturile plonjează până spre -8 / -9°C . Vântul va sufla cu intensificări si aici, începând din orele serii, acentuând senzația de frig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *