Rețetă culinară: Varză cu ciolan afumat la slow cooker

Ingrediente

  • 1 varză murată mai mică;
  • 1 bucată de afumătură cu os de 600g;
  • 50 ml ulei;
  • 1 ceșcuță cu apă.

Mod de preparare

Varză o spălăm în apă rece pentru a elimina excesul de sare, apoi o tocăm mărunt. Bucată de afumătură o dezosăm și o tăiem în bucăți mai mărișoare. În vasul de la slow cooker Crock-Pot de 2.4l punem varză, la mijloc așezăm câteva bucăți de afumătură, iar deasupra osul obținut cum am dezosat. Peste turnam apă cu uleiul și dăm drumul la vas la secțiunea High pentru 4 ore jumătate.

Când este gatapregătim repede o mămăliguță și prânzul este servit, conform rețeteculinare.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *