TIHA BÂRGĂULUI: S-a aprobat finanțarea pentru casarea a 50 de mașini uzate

În cadrul ”Programului privind casarea autovehiculelor uzate”, Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat finanțarea solicitată de Comuna Tiha Bârgăului pentru casarea a 50 de autovehicule uzate.

Persoanele fizice interesate să caseze mașinile mai vechi de 15 ani se pot înscrie în PROGRAM, prin intermediul aplicației informatice pusă la dispoziție, pe website-ul www.afm.ro.

AFM va anunța deschiderea sesiunii de înscriere pentru persoane fizice.

Proprietarii, persoane fizice, vor putea casa maşinile mai vechi de 15 ani în schimbul sumei de 3.000 de lei. În cadrul programului, proprietarii nu sunt obligaţi să folosească stimulentul primit pentru cumpărarea unui alt autovehicul.
Înscrierea persoanelor fizice în Program se face astfel:

1. Persoanele fizice se înscriu pe platforma online de pe pagina de internet a AFM: www.afm.ro, la secțiunea „Programe de finanțare”- Casarea autovehiculelor uzate.

2. După publicarea listelor cu persoanele fizice admise, acestea vor depune la Primăria Comunei Tiha Bârgăului cererea de înscriere şi documentele care atestă eligibilitatea.

Documentele necesare și detaliile referitoare la depunerea cererii de înscriere vor fi aduse la cunoștință publică de către Primăria Comunei Tiha Bârgăului. Pentru mai multe informații puteți consulta GHIDUL DE FINANȚARE, a Programului privind casarea autovehiculelor uzate, disponibil la adresa www.afm.ro, și să urmăriți anunțurile publicate de către Primăria Comunei Tiha Bârgăului. Vă mulțumim!, transmite edilul Vasile Șut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *