Traian Ogâgău reacționează după declarațiile lui Petrică Farcaș (MIS GRUP): Am să îl acționez în judecată!

După scandalul de ieri dintre primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău și reprezentantul MIS GRUP, Petrică Farcaș, Ogâgău iese la atac: îl va acționa în judecată.

Petrică Farcaș declara, ieri, că aceste atacuri sunt urmarea refuzului de a da șpagă, acest lucru iritându-l pe primarul de pe Valea Someșului, cunoscut pentru declarații mult mai dure: “Lucrările au fost recepționate de Traian Ogâgău, de asemenea menționez că lucrările sunt în desfășurare, iar domnul Traian Ogâgău nu are expertiza necesară și nici studiile de specialitate pentru a constata eventuale deficiențe în executarea lucrărilor, lucrare care se realizează în conformitate cu proiectul adjudecat. Atacurile asupra MIS GRUP provin din faptul că societatea noastră nu a plătit și nu plătește comisioane (n.r. șpăgi) niciunui primar sau beneficiar, indiferent de presiunile care se fac asupra noastră. Pentru MIS GRUP, cel mai important lucru este finalizarea oricărei lucrări, cu respectarea standardelor de calitate, cu care i-am obișnuit pe beneficiarii noștri”, declară în contradictoriu cu Traian Ogâgău, reprezentantul MIS GRUP, Petrică Farcaș.

După această declarație, Traian Ogâgău a reacționat și a transmis faptul că primarii fac blat cu MIS GRUP în ceea ce privește calitatea lucrărilor executate de aceștia. Ulterior, într-un comentariu pe Facebook, primarul declară că îl va acționa în judecată pe Petrică Farcaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *