Un tânăr de 19 ani din Bistrița a fost arestat după ce a furat 18 biciclete în valoare de 25.000 de lei

La data de 8 decembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un tânăr de 19 ani, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt și furt calificat.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că în perioada iunie-noiembrie 2021, de pe raza municipiului Bistrița au fost sustrase 18 biciclete cu o valoare totală de aproximativ 25.000 de lei.

A fost identificat și depistat un tânăr de 19 ani din Bistrița, bănuit de comiterea faptelor, reușindu-se totodată recuperarea parțială a prejudiciului, în valoare de 7.700 de lei.

Față de tânăr, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de punere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale și recuperării prejudiciului în totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *